Vídeo

Pel que fa a vídeo, ens dediquem a tot tipus d’enregistraments. Des d’esdeveniments com ara casaments, passant per vídeos corporatius o publicitaris, vídeos esportius, vídeoclips musicals, ficció, documental…

L’edició i postproducció també correr a compte nostra i també existeix l’opció de disposar d’efectes especials i creacions virtuals.

Disposem de programari professional per a l’edició de vídeo com Final Cut Pro X, així com programes d’etalonatge. També treballem amb programes com Adobe After Effects per a la creació d’efectes o escenes virtuals.

Pel que fa al material del que disposem per a vídeo, és ben divers i complet.

Disposem de tres equips diferents per a cadascuna de les opcions sol·licitades i per a oferir la millor qualitat possible.

Un equip GoPro amb tots els seus complements, per a donar punts de vista més espectaculars, plans subjectius, o gravacions d’acció i esportives.

Un equip reflex amb la Canon 600D i els seus objectius i complements. Dona un toc més dinàmic i amb una imatge molt característica d’aquest tipus de càmeres.

Per últim, un equip més professional com és la Sony EX1 per a produccions que busquin un caire més seriós i professional.

Vídeoclip produít conjuntament per La Pera Produccions (antiga productora de la que formava part) i m1tv pel grup Mataró Rumba All Stars amb La Reina del Maresme; cançó que va ser el “hit” de l’estiu 2013 a Mataró.

Vídeoclip del directe de Mataró Rumba All Stars a les festes de Gràcia produit per La Pera Produccions (en la que formava part), durant l’estiu del 2013.